Thursday, November 3, 2011

yey esok dah cuti!

nak amek half day hari ni sebenarnye tadi.dah siap mintak timb pengarah sign lagi surat tu.tapi bile fikirrrr.siapkan keje dulu.dah la nak cuti lama kan :))

me start cuti dari esok (4/11/11 sampailaaaaaaaaaaa 14/11/11)! ngehehe.best bukan?mesti masa nak naik keje nanti dah blurrr nak taip surat camne.aiceh alasan baik punye.hari ni our lovely doter;sophea medina dah 10 bulan :)) cepatnye masa berlalu.tadi anak buah pengasuh medina posted gambar kat fb eazy tunjuk medina dah boleh berdiri !lama sikit dari sebelum ni.maksudnya medina akan bertambah super lasak lepas ni.bagussss.mama boleh kurus macam ni!muahahaha

perkembangan medina sekarang: (10 bulan)

- gigi takde lagi (non adooo ye) walaupun tanda2!haha.so, semalam da belikan cheese stick dengan harapan minggu depan gigi medina dah tumbuh.hehe.oh ya,medina sangat suka cheese stick tu sampaikan orang lain tak boleh sentuh pun time die tengah makan.so cute!

- semakin super manja!sangat cute bile balik je keje,i said assalamualaikum sayang..lepas tu medina akan merangkak dengan laju sambil menjerit2 suke.hilang penat kerja satu hari.

- suke tidur sambil berguling-guling.Haritu risau gak die terjatuh katil, so katil dah rapatkan ke dinding.sambil berguling , medina juga akan tidur sambil duduk dan melekap di badan eazy/atif,hahahaha!kelakar betul

- dah pandai bermain dengan kawan-kawan :) medina akan happy bila sepupu eazy datang rumah.die akan sibuk2 main dengan yang lain.kadang2 die pun kalut nak menyempit kat tengah2 orang.tak nak kalah tu!

- sangat pandai pegang hp dan tengok video sendiri.medina ada lagu/video kesukaan die."ABC Elmo, Feist Song 1,2,3,4 Sesame Street, Lagu 3 Kupang, Twinkle2 Little Star, Nenek Si Bongkok 3 dannnnnn I LOVE YOU LIKE A LOVE SONG(Selena Gomez). Kalau tengok video ni sure dia akan terdiam dan buat muka serius.jangan kacau dia time ni.mmg nak kena jerit la jawapnye.

- mengemas,menyelongkar,menjelajah.itu semua hobi dia.part paling pandai,keluarkan semua toys dalam bakul & biarkan bersepah.goooood!

*mulut jangan cakaplah!riuh semacam.tapiiiiiiiiiii...depan strangers dia behave!

3 comments:

hakamah hamyadi said...

tengok gambar medina dlm fb, geram je...comel sangat..

eintanliana said...

wahh so cute la die..huhuhu....=)

~│CatWoman│~ said...

ada ke timbalan pengarah kat opis tu? muahahaha