Monday, October 3, 2011

Update untuk kali ni :) hehehe


Waaaaaa,lamenye tak update.kirenye sekarang lebih aktif kat fb je n kat blog satu lagi tu.tak tau nak tulis ape sekarang kat blog ni.selalu je log in.hari hari pun log in.Bile tu baca blog peej burhan,zue hantu kuceng, sarah kalam n banyakkkk lagi,tapi skodeng je.nak komen takleh.line kat sini sengal :(

Kali ni nak update kire cukupkan syarat.wakakakaka.dari jadi berhabuk uollssss.

Minggu ni impian nak diet.doa2kan lah berjaya ye.rase macam dah teroberrrr weight banyak benor ni.walaupun niat nak diet.semalam da berjaya makan separuh dulang nasi arab damsyik kat seremban.sedapnye!first time pegi sane.sebelum ni kalau pegi manjanggg je penuh.

hari ni anak i dah 9 bulan!yey.tak lama lagi dah boleh jalan.boleh lari.ikut mama pegi exercise.hehehehe,tapi gigi masih non adooo.

eh eh iklan jap :) eazy ada jual kajal eyeliner ni tau!kalau sape yang berminat boleh add eazy kat FB (nama fb eazy insyira) murah je tau ! RM 10. kalau nak mata cam orang arab tu belilah uollssss.confirm tak menyesal :)

1 comment:

ChiLaBaey's Spot said...

Ayyyyoooooo.... Lama menunggu entry dari blog ni.... Hurmmmm.... :)