Friday, January 6, 2012

suke sangat ni :)))

eazy suke makan buah.n beli buah :) kadang2 kat rumah tu satu fridge penuh dengan fruits je tapi selalu lupe nak makan.hihihi.lepas tu atif membebel "hari tu nak sangat beli nape tak makan?" i jawab"tak kan nak makan semua,perut bb kecik tak muat nak makan sume, bit makan la perut bit besar T__________T

tapi eazy tak boleh makan buah : nenas, n kiwi.memangt tak tahan nanti rasa lidah gatallllllllllll je pastu kalau makan nenas terus bersin memanjang sampai rasa nak tercabut hidung.pelik betul.tak tau kenapa.


my top list fav fruits are :


PALINGGGGGGGGGGG SUKE AVOCADO

cara eazy makan,eazy buang biji die tu,pastu masukkan madu 1 sudu kecik kat tengah2 tu
makan guna sudu kecik time sejuk2.nyamannnn :) medina pun suke!

BETIK

sedapnyeeee.nak sedap lagi makan time sejuk2 jugak.
time preggy dulu gile makan betik sampai hari2 kena makan.hehe

STRAWBERRY

sedapnye! eazy boleh habiskan satu container kecik stawberry sorang.nyummy!
(terasa nak pegi cameron pulak.murahnye kat sana)





3 comments:

twinkle twinkle said...

xpernah makan buah avocado tu :)

eazy insyira said...

sedap tau :) u should tryyyy

Zurina Hj.Zainal said...

avocado?? hurmm....nk try gak la...sedap ker?....