Thursday, January 5, 2012

peberet kaler.


ape peberet kaler korang?

kalau eazy,eazy suke kaler hitam n biru sebenarnye :) tapi sejak akhir2 ni banyak pulak baju kaler merah.so terus isythiharkan diri suke jugak kaler merah .hehe.

tengah2 google terjumpe pulak rahsia di sebalik warna kegemaran wanita. tak tahu pulak kalau lelaki rahsia die lain kan. meh tengok kena ke tak ngan personaliti kitewww.


BIRU
Setia pada pasangan, pandai menyimpan wang, kuat kemahuan, suka berterus-terang, jujur, cekap memberi maaf dan tegas.

(SETIA - betul, SIMPAN WANG???- erkkkkk,KUAT KEMAHUAN-mahu ape ni weyyyyyy. SUKA BERTERUS TERANG-hmmmm,kadang2,JUJUR,PEMAAAF,TEGAS-hehehe.adelah tengok mood)
HITAM
Suka menyendiri, prihatin, kuat menghadapi dugaan hidup, tidak mudah dipengaruhi, kuat berfikir, setia pada pasangan, baik hati tetapi cepat tersinggung.

(SUKA MENYENDIRI-tapi i ni peramah tau,KUAT ,TAK TOUCHING,SUKA BERFIKIR,SETIA again :) BAIK HATI.ekekekeke.of course :)

MERAH
Berani, emosional, tegas tamak, tahan melarat dan suka bersenang-senang.
(BERANI,EMO-memang pun, TEGAS,TAMAK,TAHAN MELARAT,SUKA BERSENANG SENANG-hahahahaha)


1 comment:

ChiLaBaey's Spot said...

Aiyoooo... Sedapnye kalau dapat kek macam ni... Dah dapat tip untuk menguruskan badan kat blog saya...??? Selamat mencuba... Hehehehe...