Wednesday, January 4, 2012

teknik rembau.sooooo nice!

tahun lepas.rinduuuu
eh poyoyoyo sume nak jadi hiphop
bilik prep tapi i tak pernah belajar.asyik buat kad cinta.haha
eh sape tu???? tettttttttttttttt
wey kurus nye time ni.ini adalah hujung tahun 2009.tskkkk
makan hati tengok badan sendiri



hari ni dah start sekolah okay.jalan da start jem balik.tskkkkk.tapi best sebab sume shopping mall dah kosong.jadi kitorang boleh lunch dengan seronoknye.

mengimbau balik kenangan dulu.

masuk teknik rembau(maharaja lela) atau orang panggil pertanian rembau.memang tak nak sebenarnye pegi sebab tetibe dari melaka dapat rembau.kos awam pulak tu.sadisss tol.tapi sebab dah bosan sekolah kat tempat lama jadi pindah jugak konon2 dengan azam baru nak study lebih(hehehehe)

masuk terus dapat dorm(asrama).dorm permai. dalam tu semua budak SEREMBAN.arghhhh.cannot go weyyy.takde budak melaka tapi berlagak gak gagah time tu lalu menegurkan diri dengan semua. first time kenal susah nak hafal nama sebab semua cam bajet artis(ampunnnnn)hahahaha! kenal as,mieza,ain,ili,nadia,azie,bib,raudhah,laila(belo) n ramai lagi.time tu rasa sesak nak hafal nama dari sesak nak belajar.

dari tak kenal tak tegur tapi one fine day kitorang jadi sampai rapattttttttttttttttttt gile! semua tempat nak pegi sekali n paling best kitorang jadi wanted kat sekolah.agagaga.memang mengarut.ade ke patut dicop sebagai black metal dan lesbian sebab anda sekumpulan memakai baju hitam setiap sabtu dan jalan secara berkumpulan pergi berjumpa keluarga??adoilaaaaaaaaa.cikgu cepat terpengaruh ni. kena panggil kat perhimpunan,memang menakjubkan.sampai satu sekolah kenal.NICE!HAHA

tapi cikgu cikgu cikgu.niat cikgu cikgu cikgu nak memisahkan kitorang takdapat yewwww.pisahkan la dorm.pisahkan kelas.pisahkan meja prep,pisahkan ape pun.kitorang still FMC sampai sekarang :) jelez tak?hehehe.




1 comment:

dila.azie said...

Haha , mesti rindu tengok pic2 lame . (: