Friday, February 3, 2012

Bestnye ! Vit E Softgel Collagen



*STICKY POST*IKLAN BERBAYAR :)

pernah tengok ni tak ?

kalau ada yang tak tau.ni vit e softgel collagen + placenta oil
*disahkan halal dan selamat*insyallah


eazy pakai ni dah lama la jugak.balik dari langkawi lepas raya haji hari tu, kulit terus jadi kusam pastu sunburn.tone kulit memang dah tak sekata time tu.sedeyyyy :( terus beli vit e softgel ni dengan kak lyna.baru 2 biji pakai dah nampak perubahan okay :)) best sangat!


gambar balik dari langkawi :(
kulit kusam jadi tak sekata

dan gambar selepas penggunaan vit e softgel :)))

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


see :) kulit cantik (makan vco jugak ni.hihi tu tak boleh tinggal)

makeup sangat senang nak melekat kat muka.pastu senang nak remove
kulit memang one tone sekata tak bercapuk2 la kan.kalau bercapuk dalam camera tak cantik

CARA PENGGUNAAN/ PAKAI VIT E SOFTGEL COLLAGEN

- pakai malam sebelum tidur/ pagi sebelum apply makeup
- gunting/cucuk hujung softgel dan picit ke tapak tangan
- sapu rata ke seluruh muka dan sekitar leher

KEBAIKAN DAN BAGAIMANA IA BERTINDAK?

- Membina semula tisu-tisu dan sel2 mati dan mengekalkan kecantikan kelembutan kulit
- Membekalkan sel-sel aktif ke kulit dan melindungi daripada radikal2 bebas yang menyebabkan kulit rosak
- Membuatkan kulit lembut dan bersinar (glowing) dan tidak kelihatan berminyak
- Mengurangkan kesan kesan /parut2 di muka, jeragat dan bekas jerawat
- Membuat tona kulit sekata :)

Produk terbaik untuk membaiki kulit yang sudah rosak, sesuai untuk liang roma terbuka lebih kepada menegangkan dan melicinkan kulit.

Produk dibuat dari Swiss Switzerland, produk ni di jamin HALAL, LULUS KKM & bahan yang di gunakan selamat untuk dipakai.

Bahan yang di gunakan hasil dari bioteknologi research.

NO SIDE EFFECT sesuai untuk semua jenis kulit.

Amalkan dan guna sekurang2nya 30 hari untuk kesan yang paling maksima.

Cara penggunaan hanya koyak plastik hujung,picit dan sapu pada bahagian muka pagi dan sebelum tidur malam.


Main ingredients:
Ovine placenta oil, water, tocopherol, fragrance.


Boleh beli minima 10 pcs untuk trial dulu :)

Tapi mesti repeat order punye.trust me


nak beli vit e softgel ni?

ANYTHIN JUST SMS : 012-9059166
10 BIJI MIN(DALAM BOTOL) RM 25.00
*kalau banyak dapat less*
*postage free* cepat ye darlingssss.

10 BIJI RM 25.00 SAHAJA FREE POS!


4 comments:

nurulain said...

kamu memang cantik..

♥[akay]♥♥ said...

setuju...!! dia mmg cntek. eazy, share la rahsia2 ke petua2 ke kat blog yer darlings..

Anonymous said...

bole pakai mekap x lps gn nie..??

✿ CIK N ✿ said...

mohon share.. :)