Thursday, February 2, 2012

Makan tanpa HENTI.dddddduuuuh!


31 JANUARI 2012

Happy Birthday to my auntie/ kitorang panggil busu

serba sedikit pasal busu sayeeee ; nur hidayah

umur da masuk 27 tahun dis year.
masih single but i think not so available
sangat sweeettt,nice, easy going but sooooo CLUMSY
suke taip mesej masa driving which i dunt like sbb die clumsy so nnti stereng die selalu senget2
penakut kat polis,die pena mengangis depan polis yang nak saman die.hahaha
katenye setiap tahun masa nak bufday die akan dapat badluck contohnye:
tahun 2010 - kena saman masa nak g sambut bufday
tahun 2011 - kereta masuk longkang
tahun ni?takde alhamdulillah


celebrate di SEOUL GARDEN, Mahkota Parade Melaka

seperti yang di request oleh birthday girl
dan saya tukang belanja .haishhhh.

pelakon utama : busu
penerbit : me
tetamu undangan : mak n our lovely sophea medina

HARGA UNTUK BUFFET disini - all u can eat

kepada student sila bawa student card ye,kalau tak rugi la
*oh ya, register la as member.RM 15 je.dalam tu dapat kupon RM 40! yeay
* Birthday person dapat 50% offer* tapi untuk member sahaja

boleh grill dan boleh makan steamboat
*sup tu boleh pilih ye* kitorang amek tomyam

pilih yang mana berkenan
*oh ya ada juga icecream, n drinks,abc pun boleh buat*
medina n her ummi - kalau dengan mama die banyak manja sket
kena paksa ambil gambar die =.=


dan juga kena paksa bayar.

takpelah nanti my bufday nak request makan kat hotel pulak!



3 comments:

Cik Tqah said...

wa..makan beshh

akay said...

eazy...klu kat seoul garden menu utk mkn seorang apa yg jd fav eazy?

~│CatWoman│~ said...

psttt.... check out my new url. really have to change it due to my own safety. hek hek...

btw, hepi besday busu!