Tuesday, February 21, 2012

Cuti Pendek di Subang!

Hari tu masa atif kena denggi. Dia terpaksa jugak pegi KL sebab nak amek stok CATALYST.Kesian my dear ni. Tapi dia jugak kena drive sebab eazy tak reti driving kat atas highway. IDK why nak kata phobia tak.tapi entahlah.kurang yakin dan tak berani la =.=

Pastu atif kata jom je kite stay sini je lah sehari. Sebabnye tak larat nak drive balik semula. Dalam hati yes yes yes!! dapat la shopping.ekekekeke :)

budak boring menunggu check in(baca buku dulu)


kami stay di sini :) bestnye!

view from our suite .lapang rasa jiwa.tenang fikiran


bilik die sangat besar okayyyy :) depan tu ada tempat guling2 medina
pastu tepi tu ada cam sliding door untuk ke bahagian shower/kitchen
*medina pusing pusing tawaf satu bilik*adoi

budak tak pernah duduk diam

posing sensorang :)
*tapi cermin die kotorla.ada bintik2 hitam muka i*

pavlova n macaroons from serai :) sedappppp

aksi budak kepochi di dalam mall.semua tempat die nak jelajah

lepastu sambung:

makan makan dan shopping2 di empire mall :)
beli kasut yang super gojezzz di Charles n Keith


malam tu balik hotel n tido.esok tu bekpes .kul 12 c/out

tu je cuti pendek kami !



3 comments:

Aisumi Chan Kawa'i said...

alalaaa.. dah besar dah die.. dah pandai jalan laa ^_^

suezen said...

awesome!!!!!....hehehehe.....

~│CatWoman│~ said...

hehe... akhirnya... sampai gak awak kat Empire ni ek! ni lokasi wajib lawat saya n joe everytime balik umah mak kat Klang.. hehe