Wednesday, June 24, 2009

kanak2 hilang.tolong sebarkan

C&P dari blog chef ahmat-gebu. http://tiffinbiru.blogspot.com/
Salam Semua... Minta bantuan tolong sebarkan maklumat dan gambar ni dalam apa jua bentuk supaya orang ramai boleh melihat. tak kira la blog ke, facebook ke, dan Sebagainya..

KANAK-KANAK HILANG;


-Nadia Natasha 8 tahun dan Ahmad Zakry 10 tahun-
-telah hilang dari rumah di Sri Putramas, Jalan Kuching, KL-

-Kali terakhir dilihat pada jam 7malam 22 Jun 09-

-Sebarang info sila hubungi Puan Miza di 013-345 5661. Terima kasih-

*ingatkan da reda kisah penculikan budak ni.(sekali 2 org lak tu)
*minta tolong C&P di blog anda juga ye rakan-rakan.
*klu tak leh Copy kat sini.amek di sini ye.http://tiffinbiru.blogspot.com/
*doakan tidak berlaku benda yang buruk pd adik2 ni.

"SATU MALAYSIA"

11 comments:

Hazzy Ishak said...

siannye...
harap2 xde pape lah..

eazy said...

tawu tape.
mst parent dye sedey.

ayin jemin a.k.a ain said...

alamak..takotnya..skg ni budak rmai yg hilg la..huhuh

eazy said...

mintak selisih jadi pada keluarga kita.

Hazzy Ishak said...

jgn la jadi kt anak g nnti...agagaaag

ank ez gak...lalalala

suezensuzanna said...

ehh td br je dpt email nih:)

eazy said...

hazzy;yes darling.jauhkan dari ank kite nnti.ikot jew muntut die nnti.hehe

kak suezen;tapy tak heboh lagi dlm berita kan?

Cik AniS GalaXy said...

hope kanak2 nie di jumpai.
mari kite doakan keselamtan mereka ye

eazy said...

cik anis.btol ckp kamu tu.semoga mereka dalam keadaan selamat hendaknye

Framestone said...

maklumat diterima over

eazy said...

roger bro.