Friday, November 26, 2010

sape leh tolong?pehlizzz


EAZY NAK MINTAK TOLONG NI





sob sob sob(sedih ni sebab buta IT)

sape yg terer buat banner?

or tahu kat mane eazy nak wat banner?
*untuk ads blogshop eazy*

size banner = 125x125

pstt ; boleh bagi link web banner maker tu?
or kalau korang nak tolong buatkan ape salahnye

eazy da pernah buat sendiri tapi ni size 180x150
besar sangat.tak leh guna size ni.huuuu.
eazy nak wat yg simple cam ni jeee
bukan yg heavy-heavy tuhh

pstt ; boleh bagi link web banner maker tu?
or kalau korang nak tolong buatkan ape salahnye

^-^
beramal lah untuk eazy. kekekeke

1 comment:

nonadiera md rahim said...

eazy nk buat tuk ape?? ne tahu nona tahu mane2 link..