Friday, December 3, 2010

lepas picnik mesti demam

ape kata-kata anda bile tengok gambar ni?
tak terkata kan?begitu juga saye.hahahaha

sume otot-otot sekarang dah menunjukkan tanda2 perkembangan.kaki kembang.pipi kembang.sana kembang sini kembang.malahan jari pun kembang sampaikan dua2 cincin idaman kalbu tak dapat disarung lagi.tsk tsk -.-

takpe eazy.bertahan bertahan.hanya untuk 43 hari saje lagi.pasni baby dah kuarrrr.mama boleh la kuruskan badan balik.yeay!ahad lepas, pegi picnik separuh hari.ye picnik juga ade separuh hari.bukan kerja saje.tujuan ke pengkalan balak adalah untuk book chalet (family day) hujung bulan ni.lepas dapat chalet yg adooooo(sume dah fully booked) kitorang pun lepak2 tepi pantai sambil feeling baywatch.dalam pukul 4 petang balik.

pantai mmg indah :)tapi dugong hanya terdampar di daratan :P


malam tu tak sedap badan.pastu terus demam :( sadis betul!


5 comments:

nursuhada aziz said...

hidung kembang.haha.tu paling ketara!hahahahaha ;P

eazy n atief said...

hahaha,tu lah kan adda :)
aku pun perasan tu

Anonymous said...

pehal dugong????duyong dh btol...hahha

CikPuanMiera said...

xpe.
pasni boley diet.
ade masa 2 bulan kan. :p
ke 3 bulan?

eazy n atief said...

anoy;sbb dah macam dugong la.duyung ayu je:)

cpm; 3 bulan insyallah :)